ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΙΠΟΛΥΣΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Λεμφικό Μασάζ Θεσσαλονίκη
ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΙΠΟΛΥΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Μεσοθεραπεία είναι η έγχυση ουσιών κάτω από την επιδερμίδα (ενέσιμη μεσοθεραπεία, μεσοθεραπεία χωρίς ενέσεις) με σκοπό να μεταφέρουμε εκεί ουσίες που διορθώνουν πολλά και διαφορετικά  προβλήματα τις επιδερμίδας μας.

Η μεσοθεραπεία λιπόλυσης γίνεται σε περιοχές του σώματος που θέλουμε να μειώσουμε το τοπικό λίπος, να βελτιώσουμε την κυτταρίτιδα και να χάσουμε πόντους.

Στην τελευταία δημιουργούμε μικρά κανάλια στην επιφάνεια της επιδερμίδας με ειδική συσκευή (roller), μέσα από τα οποία τα διαλύματα μεσοθεραπείας φτάνουν στο απαιτούμενο βάθος.

Στόχος της μεσοθεραπείας είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένες ουσίες που δεν μπορούν να φτάσουν με μια απλή εφαρμογή τοπικής κρέμας.

Τα διαλύματα μεσοθεραπείας περιέχουν ουσίες που κάνουν λιπόλυση, όπως φωσφατυδιλοχολίνη, καφεϊνη, διάφορα αμινοξέα, αντιοξειδωτικούς παράγοντες και βιταμίνες.

Πρόκειται για μία θεραπεία απλή, γρήγορη, χωρίς παρενέργειες και σχετικά ανώδυνη. Μετά το τέλος της συνεδρίας μπορεί κανείς να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Συνιστώνται τουλάχιστον 10-12  συνεδρίες ανά 7 -14 ημέρες.
Η μεσοθεραπεία μπορεί να γίνει σε γλουτούς, κοιλιά, μηρούς, γόνατα, βραχίονες.

Πώς λειτουργεί η μεσοθεραπεία λιπόλυσης και τι αποτελέσματα να περιμένω?

Η μεσοθεραπεία λιπόλυσης δρα μεταφέροντας κάτω από την επιδερμίδα, στην περιοχή ακριβώς του προβλήματος, δραστικές ουσίες που κάνουν λιποδιάλυση. Τα αποτελέσματά της είναι ορατά από τις πρώτες συνεδρίες. Οδηγεί σε απώλεια πόντων και βελτίωση της κυτταρίτιδαςκαι της όψης του δέρματος. Η μεσοθεραπεία έχει καλύτερα αποτελέσματα σε μικρές περιοχές συσσώρευσης λίπους. Δεν αποτελεί θεραπεία της παχυσαρκίας, ούτε μέθοδο απώλειας βάρους.

Πονάει η μεσοθεραπεία λιπόλυσης?

Στο THE MASSAGE SUITE χρησιμοποιούμε τη μεθόδο χωρίς ενέσεις. . Δημιουργούμε μικρά κανάλια στην επιφάνεια της επιδερμίδας με ειδική συσκευή (roller), μέσα από τα οποία τα διαλύματα μεσοθεραπείας φτάνουν στο απαιτούμενο βάθος. Στην περίπτωση αυτή, η αίσθηση στους περισσότερους είναι ενός μικρού τσιμπήματος.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται?

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το πρόβλημα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε και το αποτέλεσμα που θέλουμε να έχουμε και είναι κάτι που το συζητάμε εκτενώς κατά την πρώτη επίσκεψη. Συνήθως κάνουμε 10 με 12 συνεδρίες σε μεσοδιαστήματα 7-14 ημερών αναλόγως την περίπτωση. Μετά τη συνεδρία μπορεί κανείς να αισθάνεται θερμότητα στην περιοχή της θεραπείας που είναι ένδειξη ότι η λιποδιάλυση έχει ξεκινήσει. Αμέσως μετά τη συνεδρία μπορεί κανείς να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες και την εργασία του χωρίς κανένα πρόβλημα.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!!

Στο πακέτο των 10  συνεδριών σας κάνουμε  ΕΚΠΤΩΣΗ -20%!!!

Διάρκεια
 50 λεπτά
Τιμή
 45€