Θεραπευτικό Μασάζ με Βεντούζες (ή Χωρίς)

Massage Suite - Μασάζ Θεσσαλονίκη
ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ (Με ή χωρίς βεντούζες)

Ιδανική θεραπεία για χρόνιους πόνους  και κρυολογήματα.
Η προαιρετική χρήση βεντουζών στις περιοχές που χρήζουν ανάγκη και το θεραπευτικό λάδι άρνικας χαλαρώνουν και αιματώνουν αποτελεσματικά τους σφιγμένους μύες.

Διάρκεια
 1 ωρα
Τιμ
45€
Θεραπευτικό Μασάζ με Βεντούζες & Εφαρμογή

Το θεραπευτικό μασάζ με βεντούζες είναι μια τεχνική μασάζ σε όλο το σώμα που βασίζεται στην αρχαία κινέζικη ιατρική και βελτιώνει τη σωματική και ψυχική υγεία. Οι θεραπευτές του «Τhe massage suite», αφού σας αλείψουν με το απαραίτητο θεραπευτικό λάδι, εφαρμόζουν τις βεντούζες τοπικά σε σημεία βελονισμού ή περιοχές που νοσούν. Οι βεντούζες μπορούν να μετακινηθούν σε μεγάλες περιοχές του σώματος όπως: στην πλάτη, στον αυχένα, στους μηρούς και στον βραχίονα. Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας καθώς οι έμπειροι θεραπευτές του «Τhe massage suite», έχουν γνώση της φυσιολογίας και της ανατομίας του ανθρώπινου σώματος.

Θεραπευτικό Μασάζ με Βεντούζες & Οφέλη

Οι βεντούζες απορροφούν και αποβάλλουν όλες τις τοξίνες από τον οργανισμό τονώνοντας το περιφερικό νευρικό σύστημα, επαναφέροντας την ελεύθερη ροή αίματος και ενέργειας στους μύες και λύνοντας συμφύσεις και μπλοκαρίσματα στον συνδετικό ιστό και τους μαλακούς ιστούς του σώματος. Επίσης, μειώνουν αρθριτικούς, ρευματικούς και μυϊκούς πόνους.
Δοκιμάστε το θεραπευτικό μασάζ με βεντούζες αν υποφέρετε από χρόνιους μυοσκελετικούς πόνους, σαν θεραπεία σε κρυολόγημα ή άσθμα, ή αν αντιμετωπίζετε γαστρεντερικά προβλήματα όπως: στομαχόπονο, ναυτία, δυσπεψία.

Μασάζ βεντούζες Θεσσαλονίκη