Ολιστικό Θεραπευτικό Μασάζ

Βραβείο της εταιρείας μας.
Ολιστικό Θεραπευτικό Μασάζ
Η βραβευμένη υπηρεσία του THE MASSAGE SUITE
ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Το ολιστικό θεραπευτικό μασάζ είναι μια εμπειρία αναζωογόνησης των κυττάρων και ολόκληρου του οργανισμού που δίνει θεραπευτικά ερεθίσματα σε όλα τα ενεργειακά κέντρα του σώματος.

Το συγκεκριμένο είδος μασάζ είναι ένας συνδυασμός κινήσεων thai, shiatsu και ρεφλεξολογίας  με παράλληλη χρήση αρωματοθεραπευτικών ελαίων.

Πρόκειται δηλαδή για μια μέθοδο που προσεγγίζει -μέσω της μάλαξης- το άτομο σαν ολότητα, αποτελούμενη από σώμα, ψυχή και πνεύμα.

Στόχος του ολιστικού μασάζ είναι να ενεργοποιήσει τους ρυθμούς αυτοθεραπείας που υπάρχουν κοιμισμένοι μέσα σε κάθε οργανισμό.

Το σημείο που άμεσα επηρεάζεται μέσω του ολιστικού μασάζ είναι το κεντρικό νευρικό σύστημα. Έτσι βλέπουμε μέγιστα οφέλη σε πάσης φύσεως κινητικές και μυϊκές δυσλειτουργίες, ενώ βελτιώνεται η κυκλοφορία της λέμφου, το κυκλοφορικό και το αναπνευστικό σύστημα.

Η βοήθεια που προσφέρεται σε δυσλειτουργικούς ή απλώς σφιγμένους μύες είναι τόσο μεγάλη και η ροή της ενέργειας στο σώμα αποκαθίσταται τόσο αποτελεσματικά, ώστε εξαλείφονται πονοκέφαλοι, ημικρανίες και μυϊκοί πόνοι.

Επιπλέον ένα ολιστικό θεραπευτικό μασάζ συμβάλλει αποτελεσματικά στη μείωση του ψυχικού στρες και της πίεσης των νεύρων, καθώς και στην ταχεία ανάρρωση μετά από επεμβάσεις ή τραυματισμούς που έχουν ταλαιπωρήσει τον οργανισμό.

Το ολιστικό μασάζ που σας προσφέρουμε στο χώρο μας γίνεται από εξειδικευμένο θεραπευτή και σας εγγυώμαστε πως θα νιώσετε γενική ευεξία, βαθιά χαλάρωση και ανανέωση της ενέργειάς σας.

Διάρκεια
80′
Τιμή
70€
Γιατί Ολιστικό Μασάζ

Το ολιστικό μασάζ είναι ένα ολοκληρωμένο μασάζ άκρως ευεργετικό για το νευρικό, το κυκλοφοριακό, το μυϊκό και το λεμφικό σύστημα. Αποσκοπεί στην εξισορρόπηση σώματος, ψυχής και πνεύματος. Οι έμπειροι θεραπευτές του «THE MASSAGE SUITE» χρησιμοποιούν ένα συνδυασμό κινήσεων και τεχνικών, μαζί με τους κλασσικούς χειρισμούς της μάλαξης, και με την παράλληλη χρήση αγνών φυτικών και αιθέριων ελαίων επιτυγχάνουν αναζωογόνηση των κυττάρων προσφέροντας θεραπευτικά ερεθίσματα σε όλα τα ενεργειακά κέντρα του σώματος.

Ολιστικό Μασάζ & Οφέλη

Με την ολοκλήρωση του ολιστικού μασάζ αποβάλλονται όλες οι συσσωρευμένες τοξίνες από το σώμα, υποχωρούν τυχόν οιδήματα, αποκαθίσταται η ροή της ενέργειας περιορίζοντας το στρες και την ένταση για να σας προσφέρει την πιο βαθιά ξεκούραση, την απόλυτη ευεξία και την απαραίτητη γαλήνη. Μετά από την εμπειρία του ολιστικού μασάζ καθώς χαλαρώνουν οι σφιγμένοι μύες φανερώνεται η αυθεντική ομορφιά σας.
Το ολιστικό μασάζ ενδείκνυται αν υποφέρετε από άγχος, στρες, αϋπνίες, κόπωση, μυϊκή ένταση, οιδήματα, αυχενικό, κατάθλιψη, χρόνιες παθήσεις, οσφυαλγία, αντιμετωπίζετε προβλήματα πέψης κ.α..