Νυφικό / Bachelor Πακέτο Μασάζ

Νυφικό / Bachelor Πακέτο Μασάζ
Αν σε λίγο καιρό θα ντυθείς νύφη, τότε αυτές οι τρεις θεραπείες προσώπου και σώματος είναι ότι ακριβώς χρειάζεσαι, για να χαλαρώσεις και να νιώσεις την απαραίτητη ευεξία λίγο πριν ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας. Αφέσου στα χέρια των θεραπευτών του «Τhe Μassage Suite» και ζήσε μια μοναδική εμπειρία που θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα σε βοηθήσει να αποκαλύψεις τον πιο όμορφο εαυτό σου για να ξεχωρίσεις τη μέρα του γάμου σου.
Το νυφικό πακέτο περιλαμβάνει:
Total Retreat
Full Body Hydra Therapy with Silk
Full Body Aromatotherapy Massage
Deluxe Facial Massage
Διάρκεια
 3 συνεδρίες – Συνολικά 90′
Τιμή
 95€
1.Full Body Hydra Therapy with Silk

Θεραπεία βαθιάς απολέπισης και ενυδάτωσης σώματος για βελούδινο αποτέλεσμα. Η θεραπεία περιλαμβάνει απολέπιση σώματος με αλάτι από τη Νεκρά Θάλασσα εμπλουτισμένο με 92 ενεργά συστατικά και μάλαξη με προϊόντα εμπλουτισμένα με Aloe Vera , D – Panthenol και φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες. Η απόλυτη περιποίηση για μια μελλοντική νύφη.

2. Full Body Aromatotherapy Massage

Επιλέξτε τα αιθέρια έλαια της αρεσκείας σας και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των θεραπευτών του «Τhe Μassage Suite» για ένα μοναδικό ταξίδι γεμάτο αρώματα με μόνο προορισμό την απελευθέρωση του σώματος και του πνεύματος, εναρμονίζοντας τα αρνητικά συναισθήματα και επιτυγχάνοντας πλήρη ευεξία και αρμονία λίγο πριν τη μέρα του γάμου σας.

3. Deluxe Facial Massage

Μια ξεχωριστή θεραπεία με βιταμίνη C της κορυφαίας εταιρίας MURAD για έντονη λάμψη, ενυδάτωση και ανανέωσης προσώπου.
Το πακέτο περιποίησης απευθύνεται σε κάθε νύφη που επιθυμεί ηρεμία και χαλάρωση σε σώμα και πνεύμα. Να θυμάστε η εσωτερική γαλήνη καθρεφτίζεται στη λάμψη του προσώπου σας και όλοι εμείς στο «Τhe Μassage Suite» είμαστε έτοιμοι να αναδείξουμε όσο καλύτερα γίνεται αυτή σας τη λάμψη.

Massage Suite - Μασάζ Θεσσαλονίκη