Μασάζ για Ζευγάρια

Ζευγάρι που βρίσκεται κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας Μασάζ για Ζευγάρια
COUPLE’S MASSAGE

Το Couple’s Massage απευθύνεται σε ζευγάρια ή 2 άτομα που επιθυμούν να κάνουν μασάζ στον ίδιο χώρο.  Σ’ ένα πραγματικό ησυχαστήριο των αισθήσεων το Couple’s Massage είναι μια εμπειρία για δύο που αξίζει να χαρίσετε στον εαυτό σας και σ’ αυτόν που αγαπάτε.

Διάρκεια
 60′
Τιμή
70€
Διάρκεια
80′
Τιμή
120€
Γιατί Μασάζ για Ζευγάρια

Το μασάζ ως γνωστόν έχει πολλά οφέλη κάποια από τα οποία είναι: η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, η ενίσχυση του μεταβολισμού, η αποβολή των τοξικών ουσιών από το σώμα, η μείωση του στρες και του άγχους κ.α. Επιθυμητό αποτέλεσμα σε κάθε είδος μασάζ είναι η απόλυτη χαλάρωση και η ευεξία. Τι το καλύτερο λοιπόν από το να απολαύσετε αυτήν τη μοναδική εμπειρία παρέα με το ταίρι σας ή κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, την ίδια στιγμή, στον ίδιο χώρο;

Μασάζ για Ζευγάρια & Οφέλη

Το μασάζ για ζευγάρια τονώνει τον έρωτα σας, αναζωογονεί την σχέση ενώ αποβάλει το στρες και την ένταση από την καθημερινότητα του ζευγαριού. Αν θελήσετε να μοιραστείτε αυτήν την εμπειρία με κάποιον φίλο/συνάδελφο θα δείτε ότι αυτό το κοινό βίωμα θα χαλαρώσει τη μεταξύ σας σχέση και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά.
Το «THE MASSAGE SUITE» σας προσκαλεί να μοιραστείτε αισθήσεις και συναισθήματα μαζί με το πιο αγαπημένο σας πρόσωπο, ενώ σας υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία.