Μασάζ εγκυμοσύνης

Μασάζ εγκυμοσύνης Θεσσαλονίκη
ΜΑΣΑΖ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

Στο Μασάζ Εγκυμοσύνης η εξειδικευμένη μάλαξη ανακουφίζει τους πονεμένους μυς, βοηθά στην μείωση των πονοκεφάλων και των κατακρατήσεων. Σταθεροποιεί τα επίπεδα ορμονών του οργανισμού, συμβάλλει στη βελτίωση του ύπνου, της στάσης του σώματος και διευκολύνει τον τοκετό.

Διάρκεια
 50 λεπτά
Τιμή
 40€
Γιατί Μασάζ Εγκυμοσύνης

Το μασάζ εγκυμοσύνης αυξάνει την σωματική και ενεργειακή σύνδεση μεταξύ μητέρας και εμβρύου. Τα φυτικά αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται στο μασάζ εγκυμοσύνης όπως και η τεχνική εξαρτάται κάθε φορά από το σωματότυπο της εγκύου αλλά και την εξέλιξη της εγκυμοσύνης. Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών του «Τhe massage suite» που είναι άρτια καταρτισμένοι για αυτό το είδος μασάζ και απολαύστε μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Μασάζ Εγκυμοσύνης & Οφέλη

Τα οφέλη από το μασάζ εγκυμοσύνης ποικίλουν: καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στα κάτω άκρα, λιγότερο πρήξιμο, εξισορρόπηση ορμονών, καλύτερη ποιότητα ύπνου, μείωση των πονοκεφάλων και της υπέρτασης, ανακούφιση από τις μυϊκές κράμπες και την ένταση, αποβολή περιττών τοξινών και κατακράτησης, αύξηση της ευλυγισίας στους μύες. Επίσης, το μασάζ διεγείρει την έκκριση ορμονών χαλάρωσης, όπως η σεροτονίνη και η ντοπαμίνη σε βάρος των στρεσογόνων ορμονών, όπως η κορτιζόλη και η αδρεναλίνη πετυχαίνοντας την απαραίτητη χαλάρωση σε μητέρα και έμβρυο.
Το μασάζ εγκυμοσύνης είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε σε εσάς και το μωρό σας.