Μασάζ Αυχένα & Ώμου

BLONDE WOMAN WHO IS HAVING BACK NECK AND SHOULDERS MASSAGE
ΜΑΣΑΖ ΑΥΧΕΝΑ & ΩΜΟΥ

Το Μασάζ Αυχένα & ώμου είναι μια απολαυστική και αποτελεσματική θεραπεία που χαλαρώνει σε βάθος αυχένα, πλάτη, μέση και κεφάλι. Συνδυασμός δυνατών μαλάξεων και πιέσεων με ζεστά θεραπευτικά αιθέρια έλαια.

Διάρκεια
 30 λεπτά
Τιμή
 25€
Μασάζ Αυχένα & Οφέλη

Ο σημερινός τρόπος ζωής – καθιστική ζωή, λανθασμένη στάση του σώματος, πολλές ώρες μπροστά από μια οθόνη – έχει σαν αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι άνθρωποι να αντιμετωπίζουν προβλήματα στον αυχένα, με πιο συνήθεις τους πονοκεφάλους και τις ημικρανίες σε καθημερινή βάση. Στο μασάζ του αυχένα, οι έμπειροι επαγγελματίες του «Τhe massage suite», ασκούν στοχευμένες μαλάξεις στην περιοχή του αυχένα, προκειμένου να βελτιώσουν την κυκλοφορία του αίματος απελευθερώνοντας την ένταση από τους μύες προσφέροντας την απαραίτητη χαλάρωση και ευεξία.
Σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα στον αυχένα, το τακτικό μασάζ ανακουφίζει και βελτιώνει την ποιότητα ζωής.

Μασάζ Μέσης & Οφέλη

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η ένταση της καθημερινότητας μαζί με την λανθασμένη στάση του σώματος, συχνά προκαλούν προβλήματα στην μέση. Οι έμπειροι θεραπευτές του «Τhe massage suite», ασκούν στοχευμένες μαλάξεις στην περιοχή της μέσης, προσφέροντας ανακούφιση από την ένταση και το στρες, απαλλάσσοντας σας από τυχόν μυϊκούς πόνους.
Σε άτομα που υποφέρουν από προβλήματα στη μέση, το τακτικό μασάζ ανακουφίζει και βελτιώνει την ποιότητα ζωής.

Μασάζ κεφαλιού & Οφέλη

Στο κεφάλι συγκεντρώνεται όλο το άγχος και η ένταση της καθημερινότητας. Στο «Τhe massage suite» οι έμπειροι θεραπευτές προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και ευφορίας, εστιάζοντας στο κεφάλι και στο άνω μέρος του σώματος, επιμένοντας ιδιαίτερα σε συγκεκριμένα ενεργειακά κέντρα, διευκολύνοντας έτσι την ομαλή κυκλοφορία του αίματος στον εγκέφαλο.
Το μασάζ κεφαλιού μπορεί να αποδειχθεί ακόμα και θεραπευτικό σε καθημερινά προβλήματα υγείας όπως οι πονοκέφαλοι, οι ημικρανίες και οι πόνοι στον αυχένα.